Vild med Gospel

Markus Lindell er 39 år, gift med Julie, far til Laura og er en af de allerbedste og mest erfarne gospel-pianister i Danmark.
Han begyndte at spille klassisk klaver i en alder af 9 år og arbejdede siden som grafiker og læste en master i psykologi sideløbende med at han spillede til hundredevis af gospelkoncerter og workshops. Siden 2004 har han levet af at spille gospel og har gennem årene spillet med/for navne som Andraé Crouch, Priscilla Jones, Lamar Campbell, Jamie Jones (All-4-One), Kim Burrell, Warryn Campbell (Mary Mary), Donald Lawrence, Tony Momrelle (Incognito), Alvin Slaughter, Mark Beswick, Clive Brown, Ron Kenoly, Bryon Jones, Lawrence Johnson, Ruth Lynch, Solomon Facey, Lenora Jones, James Sampson, Linda Andrews (X-Factor vinder 2009) m.fl. I 2009- pianist og MD for Linda Andrews (X-Factor vinder 2009). Har været med i opvarmningsbandet for Kirk Franklin, Kurt Carr og Israel Houghton ved deres koncerter i Danmark.

Ingen kan som Markus bakke en solist og kor op med sit spil og som music director i mange forskellige sammenhænge er han respekteret som en utrolig talentfuld, dygtig, hårdtarbejdende pianist med en fantastisk evne til at forstå og formidle gospelmusikken gennem sine fingre....
Derudover er han utrolig sjov (når det kommer over ham) og har en fantastisk personlighed - som alle der har mødt Markus vil sige - vi bukker os i støvet for "the champ" - MESTEREN!!!!!;-)

Ved siden af sit arbejde med gospelmusik har Markus også skrevet numre som er udgivet over hele verden, har over 150 mio views på Youtube og har ligget #2 på Billboard World Chart

Han har indtil nu lavet 6 live gospel cd'er og er ved at færdiggøre den seneste...
Han er en utrolig dygtig producer og er sammen med Tobias Folting pt. i gang med 3 udgivelser...

Han er selvfølgelig altid ved Julies side og de 2 har sammen i mange år lavet gospel i ind- og udland og bidraget til utrolig mange workshops, kor, koncerter og event rundt om i verden... Deres utrolige fælles dynamik og makkerskab både på scenen og privat er unik og en utrolig force - de komplimenterer hinanden fantastisk godt - et gospel match "made in heaven"!!!

Har du endnu ikke oplevet de 2 sammen på en scene har du en fantastisk oplevelse til gode...